Selecteer een pagina

Over ons

Wie we zijn en waar we voor staan

Vorstenbosch Women heeft maar één streven: dat jij je fantastisch voelt in de kleding die je draagt. Niet alleen voor de passpiegel, maar altijd en overal. We houden van mooie pasvormen en draagbare stoffen. Hebben oog voor details, gevoel voor stijl en een voorliefde voor vrouwelijke silhouetten. En durven ook eerlijk te zeggen wat je mooi staat en wat minder. Dat komt ons immers allebei ten goede.

De geschiedenis van Vorstenbosch Women gaat terug naar 1950. In dat jaar opende Modehuis Rickelman haar deuren in Best, met een assortiment voornamelijk bestaande uit textielproducten. Vanaf 1975 zette Mevrouw Vorstenbosch het bedrijf voort en focuste zich daarbij steeds meer op mode. Inmiddels wordt de zaak gerund door de derde generatie en heeft Modehuis Vorstenbosch een complete restyling gehad.

Niet alleen de naam is veranderd, ook de winkel en de collectie zijn helemaal van deze tijd. Vorstenbosch Women blijft zich dan ook voortdurend vernieuwen, net als de mode zelf. Maar uiteraard zonder de kernwaarden uit het oog te verliezen. Zo vind je er nog steeds persoonlijke aandacht, een ongedwongen sfeer en alle tijd en ruimte om te passen en proberen. Of je nu iets koopt of niet, en elke dag opnieuw.

 

Onze Nieuwsbrief