Over ons


Welkom bij Vorstenbosch Women

Vorstenbosch Women is zoveel meer dan alleen een modezaak. Naast de mooiste collecties van de bekende topmerken, vindt u er de nieuwste trends, persoonlijke aandacht en een deskundig advies. In een ongedwongen sfeer doet ons vakkundige team er alles aan om u te helpen de kleding te kiezen die bij u past. Voor iedere vrouw van elke leeftijd. Voor elk moment van de dag.


Eigentijds familiebedrijf 

Vorstenbosch Women is al sinds jaar en dag een vertrouwd gezicht in Best. Dit familiebedrijf werd in 1950 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een eigentijdse modezaak. Veel is er sinds de beginjaren veranderd, maar des te meer is hetzelfde gebleven. Ons enthousiaste en ervaren team werkt nog steeds met oog voor detail en gevoel voor stijl. Dat alles in een ongedwongen sfeer, met veel persoonlijke aandacht, Brabantse gemoedelijkheid en een ongekende passie voor mode.
 

Een stukje geschiedenis

In 1950 opende Modehuis Rickelman haar deuren in Best, met een assortiment voornamelijk bestaande uit textielproducten. Vanaf 1975 zette Mevrouw Vorstenbosch het bedrijf voort en focuste zich daarbij steeds meer op mode. Inmiddels wordt de zaak gerund door de derde generatie en met de komst van jong bloed in het bedrijf heeft Modehuis Vorstenbosch in 2007 een complete restyling gehad. Niet alleen de naam is veranderd, ook de winkel en de collectie zijn volledig gemoderniseerd. Vorstenbosch Women blijft zich dan ook voortdurend vernieuwen zoals nu met deze webshop, net als de mode zelf. Maar uiteraard zonder de kernwaarden uit het oog te verliezen. Zo vind u er nog steeds kwaliteit, service en maatwerk. Iedere dag opnieuw.