Betaalmogelijkheden


Onze betaalmogelijkheden:

iDEAL

iDEAL is snel uitgegroeid tot de meest geaccepteerde online betaalmethode in Nederland en beschikbaar voor iedereen die gebruik maakt van online bankieren. U betaalt in uw eigen bankomgeving en betalingen worden direct real-time verwerkt. 
 

Bancontact / Mister Cash

Bancontact / Mister Cash is uitgegroeid tot de favoriete betaalmethode van Belgische consumenten. Betalingen voor zowel online als offline aankopen worden gefaciliteerd. Meer dan 80% van de Belgische webshops biedt Bancontact / Mister Cash aan als betaalmethode.
 

DIRECTebanking / Sofort

SOFORT Banking  is één van de snelst groeiende betaalmethoden in Europa. U betaalt eenvoudig in uw eigen vertrouwde bankomgeving.
 

Achteraf betalen

Met achteraf betalen ervaart u de veiligste betaalervaring. Met achteraf betalen krijgt u eerst de bestelling en betaalt u achteraf.
 

MasterCard

Mastercard is opgericht als een alternatief voor VISA en is sindsdien uitgegroeid tot een wereldwijde aanbieder van zowel creditkaarten als debetkaarten. Een kwart van alle creditkaart betalingen wordt gedaan met een MasterCard.
 

VISA

VISA verwerkt jaarlijks meer transacties dan welke creditkaart maatschappij dan ook. In 2014 werd 38,3% van alle creditkaart betalingen gedaan met een VISA kaart. Hiermee is VISA de meest populaire creditkaart voor zowel online- als fysieke aankopen.